All Bike Friendly provider

***Hotel Patonai, Szálloda és Étterem

Wednesday, December 29, 2021

Szállodánk:

Hangulatos, háromcsillagos szállodánk az osztrák-magyar határ közelében, Fertődön a műemlék-, a kerékpáros-, és  ökoturizmus központjában található, pár száz lépésre a fertődi Esterházy-kastélytól, és rózsakerttől.

Hotelünk 2-5 fős, klimatizált szobákkal várja vendégeit, az épülete előtt található a Fertő tavat megkerülő kerékpárút. Szállóvendégeinknek zárt parkolót, kamerával megfigyelt zárt kerékpár tárolót, ingyenes WIFI használatot, illetve kerékpár karbantartó szerszámokat biztosítunk. Saját kerékpárjainkat térítésmentesen vehetik igénybe, és e-bike töltési lehetőség is rendelkezésre áll udvarunkon. Útleírásokat, térképeket térítésmentesen biztosítunk vendégeinknek, szívesen ajánlunk egyedi igénykehez igazodva látnivalókat.

Éttermünkben egy bőséges, széles választékú reggelivel kezdhetik a tekerést, de reggeli/ebéd csomagolásra is lehetőség van, és este pedig vacsorával zárhatják nálunk a napot. A közelben posta, buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, boltok, illetve professzionális kerékpárszerviz és kölcsönző is található.

terasz - Tamás Patonai.jpg

Éttermünk:

Szállodánk földszintjén található egész évben nyitvatartó éttermünkben szívesen látjuk a „betérő” kerékpáros vendégeket, ahol magyar és osztrák ízvilággal is megismerkedhetnek, és helyi termelőktől származó szörp és borkülönlegességeket is kóstolhatnak. Ingyenes WIFI-t, turisztikai prospektusokat, kerékpáros térképet is biztosítunk az érdeklődőknek."

Cím: 9431 Fertőd, Fő utca 4.

Telefonszám: +3699370008

E-mail: [email protected]

Web: www.patonai.hu

Facebook: www.facebook.com/patonai.panziofertod

Instagram: https://www.instagram.com/hotelpatonai/